Vi säljer och använder SolaX energilagringssystem


SolaX Power Network Technology (Zhejiang) Co., Ltd. grundades 2012 och är engagerad i området för smart energimikronät, med kärnprodukter som omfattar växelriktare för solceller på rutnätet, växelriktare för energilagring, batterier för energilagring, system för lagring av solceller med mera.

Om SolaX

Hittills erbjuder SolaX det mest diversifierade produktsortimentet globalt och har den bredaste applikationstäckningen. SolaX är den globala ledaren inom smarta system för lagring av solcellsenergi.
SolaX i Kina är välutrustat med produktions- och testanläggningar i världsklass. SolarX Power har filialer i fem länder globalt och har över 500 internationella anställda, varav 130 är ledande ingenjörer och branschexperter. För närvarande säljer SolaX sina produkter till mer än 118 länder.


Spara elräkningar

SolaX Kundberättelser


Systemet i Heron Creek, Cornwall, Storbritannien. Ett hus som drivs av en SolaX X-Hybrid-växelriktare med två 6,3 kWh Triple power-batterier. Sedan de har installerat systemet använder de mindre än hälften så mycket el från nätet än tidigare.

Ett komplett hållbart

system


Vi erbjuder ett system inklusive växelriktare ,  battteri och EV laddare. Vi anpassar ditt exklusiva system efter kundernas behov. 

Skicka oss en förfrågan

Kontakta oss gärna om du har några frågor! Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.