Om HD Solar

Säkerhetexpert inom solcellanläggning

HDsolar etablerades 2009 som en ledande leverantör av PV-monterings- och spårningssystem för allmännyttiga, kommersiella, industriella och bostadsprojekt över hela världen. Företaget har sitt huvudkontor i Hangzhou och fabrikerna ligger i Zhejiang och Hebei-provinsen, med en årlig produktionskapacitet på 6000 MW. Från och med år 2020 har HDsolar bidragit till 500 solcellskraftverk i 30 länder på olika kontinenter för 10 GW solcellsmonteringssystem.

HDsolar lovar kontinuerlig innovation och förbättring av säkerhetsåtgärder för att säkerställa att strikta säkerhetsstandarder följs för dina solenergitillgångar och för resten av intressenter inom grön energisektorerna runt om i världen.

HD Solar har lanserat Planetary Series Tracking System, oberoende utvecklat styrsystem, innovativ bromsanordning, intelligent spårningsalgoritm och återkopplingssystem med sluten slinga, etc.

På grundval av att öva på säkerhet har den realiserat högre precisionsspårningsteknologi, skapat högre kraftgenereringsintäkter och hjälpt till att förbättra kvaliteten, minska kostnaderna och öka effektiviteten.

EPC - Tjänst 

HD Solar har åtagit sig att tillhandahålla solkraftverkslösningar i ett enda ställe för industri och handel, industriparker, offentliga institutioner etc, inklusive undersökning, design, upphandling, konstruktion, nätanslutning, eliminering av defekter med livscykeltekniska tjänster. Företaget har etablerat utländska filialer i Malaysia och Vietnam för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för globala kunder. För närvarande har företaget genomfört ett antal megawattprojekt i Sydostasien, Sydamerika, Östeuropa, Japan och andra regioner, mycket uppskattade och erkända av globala kunder.

Vårt CERTIFIKAT

HDsolar har erhållit ISO fullt systemcertifikat, CE-certifikat, ETL-certifikat (Nordamerika), TUV-certifikat och 120 nationella patent.

GLOBAL LAYOUTProduktens försäljningsfotavtryck täcker mer än 30 länder på fyra kontinenter i Asien, Europa, Amerika och Afrika, mer än 10 GW installerade.